סכסוך שכנים

  • שאלה דחופה : מה דין גדר חיה בין שכנים
    עדה לוי | 02/02/2009 11:04

    שתלתי שדרת עצים לאורך הגדר ביני ובין שכני כדי ליצור פרטיות בצידי ולהמנע מראית הכביסה שממול, השכן באופן קבוע כורת את העצים בגובה הניראה לו כשהוא חודר בכריתה לתוך השטח שלי, אני צפונית לו ולא מסתירה לו את השמש וברצוני לגדל את העצים לגובה שלא יהיה יותר מהמבנה שלו.

    • סכסוך שכנים
      | עו"ד יקי רנד | 03/02/2009 13:08

      שאלתך מורכבת מכדי לענות במסגרת פורום זה, מה גם וחסרים פרטים עובדתיים כדי לקבל תמונת מצב מדויקת. נסי לפנות למסלול היעוץ האישי, שם ודאי תקבלי מענה מקיף.