עוגמת נפש

  • עגמת נפש!
    גילי | 23/01/2009 21:03

    שלום רב! אני מקווה שבמסגרת הפורום הזה אוכל לקבל תשובה לשאלתי.. היה לי קשר רומנטי עם מישהו במשך חמש וחצי שנים. הקשר התערער והגיע למצב שהבחור הגיע עד לבית משפט (מאילוצים). היה צו הרחקה למשך חודשיים,הצו הסתיים.כתבתי לו מכתב לתיבת המייל,במכתב שיתפתי אותו ברגשותיי.. יום לאחר שהצו הרחקה הסתיים,קיבלתי הטרדות טלפוניות מאישה שטענה שהיא גיסתו,דיברה אלי לא יפה..שלחתי הודעת SMS לבחור על מנת להבין את הדברים..וזה פנה שוב לבית המשפט וביקש שוב צו הרחקה . השופטת קבעה זאת מבלי לשמוע את הצד שלי,הבחור "ניפח" את טענותיו כלפיי,והדבר גורם לי לעגמת נפש.. הוא טען וסיפר דברים שקריים שקשה לי להתעלם מהם.. שלחתי את תגובתי לכב' השופטת,ואני מחכה לתגובה בחזרה. רציתי לשאול,אם יש כאן אפשרות לתביעת עגמת נפש??!!

    • עוגמת נפש
      | עו"ד יקי רנד | 25/01/2009 11:40

      קשה להשיב לשאלתך במסגרת הפורום המצומצמת. נסי לפנות למסלול היעוץ האישי, שם ודאי יסייעו לך.