פגיעה בפרטיות

  • תביעה נגד מוסד רפואי- פגיעה בפרטיות
    לית | 08/01/2009 13:07

    שלום, מדובר במקרה של מוסד רפואי אשר טלפן לבית אימי בו אינני מתגוררת ומבלי לשאול את רשותי מסר לה פרטים אודות בדיקה גיניקולוגית אישית שלא רציתי שאימי תדע עליה. התלוננתי בפני המוסד הרפואי אשר הצדיק אותי והציע לי פיצוי של 5000 ש"ח תמורת כתב ויתור על תביעה. שאלתי היא האם כדאי לקבל את הפיצוי המוצע או שיש סיכוי לקבל סכום גדול יותר במידה ואני תובעת בבית משפט? תודה

    • פגיעה בפרטיות
      עו"ד גיא כהן | 09/01/2009 16:29

      שלום רב אומדן פיצוי בגין פגיעה בפרטיות אינו דבר שניתן להיעזר בעשייתו בסרגלים או נוסחאות. הכל מאוד מאוד תלוי נסיבות. אם מדובר בפגיעה שלא גרמה לנזק שניתן לתארו בצורה מוחשית המדובר בפיצוי נמוך אך סביר.