ביטול עסקת מכר מרחוק

  • ביטול מנוי
    ענבר | 25/12/2008 13:44

    שלום חברת לוטובול התחילה לחייב את חשבוני(דרך כרטיס אשראי) בדמי מנוי בעקבות שיחה טלפונית. חוייבו כבר שני תשלומים. ברצוני לבטל את המנוי ונאמר לי שאוכל לעשות זאת רק אחרי 3 חודשים או שעלי לשלם דמי ביטול עס 199 שקלים. כל העיסקה הייתה טלפונית ולא חתמתי על שום מסמך. האם חוקי לתת לחברת האשראי הוראה לא לכבד את התשלומים? אני סטודנטית ואין לי כסף מיותר (לצערי השתכנעתי לעשות את המנוי...) בתודה מראש ענבר

    • ביטול עסקת מכר מרחוק
      | עו"ד יקי רנד | 28/12/2008 13:30

      על חברת לוטובול היה ליידע אותך בע"פ בשיחת המכירה או במסמך כתוב לאחר מכן, מהם תנאי ביטול העסקה. במידה ועשו כן, ניתן לחייבך לכל היותר, בדמי ביטול בשיעור 100 ש"ח או 5% משווי העסקה, לפי הנמוך ביניהם. במידה ולא נאמר לך או נשלח לך מכתב בנושא תנאי ביטול העסקה, את זכאית לבטל העסקה ללא דמי ביטול ע"י הודעה בכתב מצידך.

      • הרבה תודות  לת
        ענבר | 29/12/2008 16:37