עוגמת נפש בירח דבש

  • ירח דבש מאכזב
    מאוכזבת | 23/12/2008 15:14

    ב 14.07.2007 התחתנתי, את ירח הדבש שלנו תכננו לבלות במלון באילת, אחרי החתונה נסענו לשם, אחרי שבעלי דיבר איתם על כך שאנחנו באים לשם לירח דבש, הבית מלון שנחשב ליוקרתיח מאוד היה מוצף, כל בוקר נאלצנו לחכות בין חצי שעה לשעה בתור לחדר אוכל כיוון שזה נפל בחופשת הקיץ. היחס היה מאוד מגעיל והרגשנו על הפנים, החופשה שהייתה אמורה להיות עבורנו הכי יפה נהרסה ונאלצנו לארוז את חפצינו יום לפני הזמן שהיינו אמורים לעזוב את הבית מלון ולחזור הביתה מבואסים. מאז ועד היום אני חיה בתחושת החמצה ובים הנישואין הראשון שלנו נזכרנו בכך וזה הרס לנו את השמחה..עוגמת הנפש ותחושת הפספוס אינה מרפה מאיתנו, הרגשנו כאילו התחלנו את הנישואין שלנו ברגל שמאל וזה מאוד משפיע עלינו וכמעט כל ריב בינינו אני לא מצליחה להתאפק ותמיד מזכירה לבעלי את ירח הדבש המאכזב שהיה לנו.. לפני שעזבנו את הבית מלון פנינו לאחראי משמרת ואמרנו לו את כל זה ואף מילינו טופס ושם כתבנו עד כמה נפגענו..אף אחד לא התייחס אלינו.. בכוונתי לתבוע את הבית מלון..האם זה אפשרי עכשיו? אחרי שנה וחצי? ומה סיכויי התביעה שלי? בתודה מראש

    • עוגמת נפש בירח דבש
      | עו"ד יקי רנד | 23/12/2008 15:52

      מפנייתך ניתן להבין, כי נגרמה לך ולך בן זוגך, עוגמת נפש רבה במהלך שהייתכם בבית המלון במסגרת ירח הדבש, ועל כך יש להצר. על מנת לבסס עילת תביעה בגין עוגמת נפש, יש להראות כי כל אדם נורמלי, לו היה נקלע לחופשה אשר עברתם, היה חש תחושות אי נוחות וסבל כפי שהיו מנת חלקכם. לטעמי, שירות רע, המתנה מושכת בחדר האוכל וכיו"ב, אינם נופלים להגדרת עוגמת נפש אוביקטיבית, וסיכויי התביעה אינם טובים. העובדה שירח הדבש נצרב בתודעתכם כזכרון רע, היא בהחלט מצערת, אולם אינני רואה הכיצד ביה"מ יחייב בית המלון על יסוד הנסיבות אשר פורטו על ידך. כך לדוג', ידוע כי בימי חופשת הקיץ, התפוסה במלונות בארץ בכלל ובאילת בפרט, הנה מקסימלית, ובאופן טבעי ענין זה משליך על זמני ההמתנה בחדר האוכל ואולי גם על טיב השירות באופן כללי, אך אינני סבור כי יש בכך די כדי להקנות זכות תביעה. עם זאת, פתוחה בפניכם האפשרות, לשטוח טענותיכם בפני בית המלון במכתב מסודר, ואולי זה ייעתר לפצותכם בדרך כלשהי.