הכנת תביעה

  • תביעת פיצוי
    רונית | 16/12/2008 15:12

    בתחילת שנה קניתי מיטה וחצי לילדה שלי בהזמנה רשום שהמזרון יהיה מלטקס מאחר שאמרתי למוכרת שהילדה לא רוצא מזרון קשה . לאחר חודש קבלנו את המיטה והילדה לא יכלה לשון משום שהמזרון היה לה מאוד קשה לאחר שדיברתי עם שרות לקוחות שלחו מזרון נוסף שאני אמורה לשים על המיטה זה נורא מסורבל מבחינת מצעים. דברתי מספר פעמים שוב עם שרות לקוחות ומבחינתם המזרון שנישלח זה הפיטרון או לקחת את המיטה ולשנות חגורות תמיכה מה שלא בטוח שיעזור לא היתה לי בררה וקניתי מיטה חדשה ואת המיטה הקודמת העברתי לבת אחרת . השאלה אם אוכל לתבוע פיצוי מאחר שזה לא המזרון שהזמנתי. לי הציעו 20% הנחה בקניה בחנות. אני מבקשת לדעת אם עו"ד יוכל ליצג אותי בתביעות קטנות סך קנית המיטה היא 4000 ש"ח אודה על תשובתכם.

    • הכנת תביעה
      | עו"ד יקי רנד | 17/12/2008 13:51

      לצורך סיוע אישי בהכנת תביעה, עלייך לפנות למסלול היעוץ האישי.