אציין רק שהתאונה נגרמה בשל החלקה משמן ומים על הכבי

  • נהיגה ללא ביטוח
    ליאת | 30/11/2008 16:39

    האם ניתן לתבוע בגין תאונת דרכים את קרנית אם החלקתי עם קטנוע שאיני מבוטחת בו כיוון שהוא מבוטח רק על בעל הרכב (שאינו אני).

    • אציין רק שהתאונה נגרמה בשל החלקה משמן ומים על הכבי  לת
      ליאת | 30/11/2008 17:06

      • תגובה
        ענת100 | 30/11/2008 22:22

        אם תצליחי להוכיח כי החלקת עקב שמן ויש לך ראיות על כך יתכן ותוכלי להגיש תובענה נגד בעל המקרקעין, קרי העירייה ו/או מי שאחראי לתחזוקת הכביש, בעקרון את לא יכולה לתבוע את קרנית, אגב אם תוכיחי שלא ידעת ולא יכולת לדעת שאין ביטוח אזי יש לך סיכוי גם נגד קרנית