חוב לספק תקשורת

  • חוב לספק תקשורת
    מלי | 17/11/2008 23:08

    אקווה שהגעתי לפורום המתאים: עקב שינוי במקום מגורי, הקפאתי את קו הטלפון בדירתי הקודמת. השוכרים שעברו לדירה במקומי, התקשרו לחול דרך חברת 012. כל הנ"ל התרחש לפני יותר משנתיים ימים. כעת, פנה אלי נציג מחברת עורכי דין ומוסר לי שיש לי חוב בגין שיחות לחול, השיחות עצמן בסך של 100ש"ח בלבד אך הם גובים שכ"ט 150 + 150 ש"ח עבור "איתור החייבת".... שאלתי: האם מוצדק לדרוש ממני כל כך הרבה מעבר לחוב עצמו? הרי לא קיבלתי אף פעם דרישת חוב מהם,, ואינני יודעת כיצד ניתן להתקשר לחול כאשר הקו מוקפא?? בחברת 012, מסרבים למסור לי מידע, ואילו במשרד עורכי הדין מפנים אותי לברור אצל ספק התקשורת. כיצד ניתן לפעול בענין?

    • חוב לספק תקשורת
      | עו"ד יקי רנד | 18/11/2008 13:29

      כעולה מפנייתך, השיחות לחו"ל התבצעו ע"י דיירים אשר החליפו אותך, וזאת לאחר שהקפאת הקו. לפיכך, אינני רואה מדוע תצטרכי לשאת בתשלום עבור שיחות שאינך אחראית להן, ובטח שלא עבור הוצאות נלוות. עלייך להבהיר לספק כי ביצעת הקפאה בזמנו, וכי הדבר אושר על ידו, ועל כן עליו לבטל החוב לאלתר ולהסב אותו ע"ש הדיירם החדשים. בהצלחה!