נפילה בצימר

  • תביעת רשלנות / נזיקין
    אלעד | 26/10/2008 10:45

    שלום רב, בסוף השבוע האחרון הייתי בצימר עם בת זוגתי ובמרפסת של אותו הצימר היה ערסל.לאחר כמה שעות ששהינו בצימר החלטתי לשבת על הערסל וכתוצאה מכך לאחר כמה דקות נקרע כנראה הכבל של הערסל ונפלתי על הגב (באזור הגב התחתון).הדבר פגע מאוד בחופשה היות ולא הרגשתי טוב וסבלתי מכאבים.היות והכאב לא עבר פניתי לרופא משפחה שהפנה אותי למספר בדיקות ונתן לי מספר ימי מחלה. שאלתי היא , באם מדובר רק במכה יבשה האם ישנה עילה לתביעה או שעדיף פשוט לדבר עם בעלי הצימר ולבקש פיצוי הולם. אלעדץ

    • נפילה בצימר
      | עו"ד יקי רנד | 26/10/2008 11:10

      על פניו, ע"פ תאור המקרה, קיימת לך עילת תביעה, מאחר ומדובר ברשלנות בעל הצימר. עם זאת, וכפי שציינת, מאחר ומדובר בנזק מינורי יחסית, יתכן ועדיף לפנות לבעל הצימר ולדרוש פיצוי, שכן הגשת תביעה לא בהכרח תוביל לקבלת פיצוי כספי ממשי. במידה ובעל הצימר שולל כל פיצוי, בהחלט יש לשקול בחיוב הגשת תביעה. בהצלחה !