הסכם עם חברת הביטוח

  • תאונת עבודה
    גל | 25/09/2008 19:57

    עברתי תאונת עבודה ועו"ד שייצג אותי הגיע להסכם עם חברת הביטוח ולפי דבריו ההסכם קיבל תוקף של פסק דין בבית המשפט. לבקשתי לקבל עותק של פסק הדין הוא אמר שהתיק כבר בארכיון שלא נמצא בבמשרדו (עברו רק שלושה חודשים) קיבלתי ממנו את מספר התיק (זה הפרט היחיד שהוא היה מוכן לספק לי מתוך כל התיק שלי אצלו) וכשנכנסתי לאתר בית המשפט ראיתי כי התיק נסגר כלומר אין החלטת בית משפט. מכאן אני מבינה שההסכם היה בין עורך דיני לבין חברת הביטוח. לא ראיתי את ההמחאה שהתקבלה מחברת הביטוח מאחר והיא נשלחה לעו"ד וממנו קיבלתי את חלקי פחות הוצאות. לכל אורך הדרך גם לא קיבלתי קבלות על הסכומים ששילמתי לו. שאלתי היא איך אני יכולה לדעת מה סכום ההמחאה שהוא! קיבל מחברת הביטוח והאם הוא צריך להציג לי את ההמחאה או לחילופין צילום שלה.

    • הסכם עם חברת הביטוח
      עו"ד גיא כהן | 26/09/2008 09:35

      שלום גל על עוה"ד להראות לך את נספח השיק או העתקו. אין כל מניעה לכך.

      • בהמשך לתאונת עבודה
        גל | 26/09/2008 23:53

        בקושי הצלחתי לקבל את מספר התיק מעורך הדין אינני מאמינה שיהיה מוכן להראות לי את נספח השיק או העתקו. האם אני יכולה לפנות לחברת הביטוח באופן עצמאי? איך אני יכולה לדעת מה הסכום שלא דרך עורך הדין? תודה על תשובתך שנה טובה

        • סכום הפשרה
          עו"ד גיא כהן | 28/09/2008 11:57

          שלום גל אין כל מניעה כי תבקשי את זה מחברת הביטוח.

          • תודה רבה ושנה טובה  לת
            גל | 29/09/2008 02:54