תביעה נגד העירייה

  • תביעת ביטוח+רשלנות
    דנה | 21/09/2008 15:08

    שלום רב, לפני כשנה וחצי החנתי את רכבי במפרץ החנייה סמוך לביתי, באחר מהלילות הסוערים נפל עץ על רכבי ומעך אותו, תבעתי את הביטו של העירייה שלמו את הנזק(אחרי חצי שנה), חשוב לציין שהודענו השכנים שההעצים רקובים ומסכנים חיי אדם, באותו לילה נכרתו העצים, לא כולם. אתמול יצאתי בבוקר להעבודה והופתעתי לגלות כי המחזה חזר על עצמו, עץ שלם משקל כמה טונות נפל על רכבי החדש , הפעם הנזק פחות גדול, למזלי קצה העץ פגע ברכבי, המחזה היה קשה התעלפתי כשראיתי את המחזה הבלתי יאומן הזה. הפעם אינני מוכנה לעבור לסדר היום, גם הורי וגם השכנים התקשרו כמה פעמים בחודשים האחרונים לשרות העירייה להתריע שהעצים בני 50-60 שנה ממש מסוכנים ומסכנים הבעיה שאין מקום אחר להחנות את הרכבים רק במפרצים אלו. הפעםן ברצוני לתבוע רשלנות+עוגמת נפש, מה הפרוצדורה? בעת תביעת הביטוח אני מוסיפה את התביעה לרשלנות+עוגמת הנפש? או שמה בתביעה קטנה נפרדת ? צרפתי תמונה להתרשמות תודה

    • תביעה נגד העירייה
      עו"ד גיא כהן | 22/09/2008 10:42

      שלום דנה יש לך עילת תביעה טובה. בקשי מהעירייה תיעוד של התלונות בכדי שלא תכחיש את זה והגישי את כל הנזקים בתביעה אחת.