נזק ללא עילה

  • עילת תביעה בגין החלקה בבריכה
    חיים | 12/09/2008 19:27

    לפני כשנה החליקה אימי בבריכה בים המלח. המלון לא הציעה לה להתפנות לבית חולים וממילא אימי גם לא דרשה זאת כי לא ידעה מה גודל הנזק הגופני והעדיפה ללכת לרופא כשתחזור הביתה יומיים למחרת. עם חזרתה, בבדיקה שנערכה התברר ששברה הכתף והנזק פרמננטי. גם אם תנתח המקום, לא בטוח שהמקום יחלים. כיום היא היא סובלת מכאבים וממוגבלות בתנועה. קראתי באינטרנט מספר תיאורים של תביעות של אנשים שהחליקו בבריכה. חלקם זכו, חלקם נידחו. אין לאימי כל הוכחות שהמלון היה רשלני בניהול הבריכה (כגון היעדר שלט אזהרה על החילקה וכול'). האם העובדה שהתוצאה כיום הינה הסבל והנזק הגופני הקבוע שהינו מנת חלקה הינה מספקת על מנת לגבש כתב תביעה נגד המלון?

    • נזק ללא עילה
      עו"ד גיא כהן | 14/09/2008 18:27

      חיים שלום. התשובה לשאלתך הינה כי הנזק לכשלעצמו אינו מספיק. יש לבדוק מדוע החליקה והאם ניתן לייחס אחריות לבעלי המקום. לעזרה נוספת תוכל לנסות פניה לייעוץ אישי. בהצלחה.