נזק גוף

  • פציעה בחופשה בצימר
    אביעד | 09/09/2008 17:17

    שלום, בשבת האחרונה במהלך חופשה בצימר בצפון, שעות לפני העזיבה נפלתי על מדרגה (כתוצאה משכבת סבון שומנית שהצטברה על הרצפה עקב ילדים (גם בחופשה) שהתרוצצו בשבילים כשהם מכוסים בסבון) ונחבלתי בכפות ידי, בראש, ובצלעות. משהתעצמו הכאבים באותו הלילה פניתי למרפאה ומשם פינו אותי למיון, שם התברר כי שברתי צלע. ברצוני לדעת, האם קיימת עילה לתביעה במקרה שכזה. כמו כן, האם כל מפעיל צימרים (המנפיק לאורחיו חשבונית/קבלה) מן המתחייב שיהיה לו ביטוח למקרים שכאלו? וכן, האם במידה ואין לצימר זה ביטוח תיפול התביעה על כתפי בעלי הצימר (כי חבל לי... הם אנשים נחמדים...) תודה מראש אביעד

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור הצפון

    • נזק גוף
      | עו"ד שוקי בלנגה | 11/09/2008 09:46

      החלמה מהירה. ישנה עילה כנגד מחזיקי המקום וכנגד המבטחת שלהם כמובן. קבלה או חשבונית אינם עדות לזה שיש ביטוח לאותו מקום. באין ביטוח מחזיקי ומתחזקי המקום יכולים להיות הנתבעים הפוטנציאליים.