רשלנות במתחם נופש

  • פגיעה
    אמ | 07/09/2008 16:44

    באחת מחופשותיי בארץ נפגע בני מכדור ברזל שנזרק עליו על ידי אחיו בעמדת כדורי הברזל במתחם. הבן פונה לבית החולים וסובל מכאבי ראש שאלתי היא לגבי אותו מתחם נופש: האם אותו מתחם נופש התרשל בכך שלא תיחם גידר או הציב אדם אחראי בעמדה שנקראתהדיפת כדורי ברזל ( המתחם פתוח וכדורי הברזל נמצאים על הרצפה ללא השגחה) ולידם ממש צמוד נמצאים הילדים משחקים בטניס שולחן האם ניתן לתבוע על כך?

    • רשלנות במתחם נופש
      עו"ד יקי רנד | 08/09/2008 14:31

      מפרטי המקרה אשר סופקו על ידך, קשה לקבוע נחרצות באם מדובר ברשלנות. פרטים רלוונטיים, האם המתחם מגודר ( עמדת הדיפת כדור הברזל בפרט, ומתחם הפעילויות בכלל ), האם קיימים שלטי אזהרה בנוגע להגבלת גיל הוראות שימוש וכיו"ב, מהו גיל ילדייך, האם ליווית אותם לפעילות זו, מיהו הגורם אשר אחראי על המתחם. לאחר בחינת הפרטים הנ"ל, יתכן וניתן לבסס רשלנות. באשר להגשת תביעה, הרי שמעבר להוכחת הרשלנות יש להוכיח גרימת נזק כתוצאה מפגיעת הכדור.

    • רשלנות במיתחם ספורט
      עו"ד גיא כהן | 08/09/2008 16:42

      שלום רב תשובתי הינה כן. אם לא נעשה מספיק בכדי לשמור על הסובבים יש עילת תביעה טובה. כמובן שיש לבדוק מה כן עשתה הנהלת המקום בכדי לדאוג לבטיחות הסובבים.