פלסטיק בקרקר

  • פלסטיק בתוך קרקר
    ישי | 04/09/2008 13:57

    מצאתי פלסטיק אפוי בתוך קרקר. כמה סביר לבקש על זה מהחברה, וכמה סביר לדרוש בבית משפט אם היא לא מסכימה? תודה

    • פלסטיק בקרקר
      | עו"ד שוקי בלנגה | 07/09/2008 21:29

      זה תלוי האם נגרם גם נזק לגוף כגון שבירת שן וכדומה, על מנת לקבל אינדקציה לגובה הפיצי אתה יכול לראות את המאמר שפורסם באתר זה "מה יש לך יותר בצלחת אוכל או נזקים", גובה הפיצוי משתנה בהתאם לנסיבות ולנזק