ביטול חוזה

  • תובעת חברה שהפרה חוזה
    עדי | 30/08/2008 23:32

    תובעת חברה לקידום אתרים שכתבה בחוזה שניתן לבטל לאחר חודש וכעת לא מוכנה לבטל חוזה איתי. האם אני מחויבת להסביר את הסיבה בגינה אני מעונינת לבטל את העסקה עימם כל עוד אני באמת עושה את זה בתום החודש הראשון? האם  אימיילים ששלחתי לגבי הביטול ולגבי חוסר שביעות הרצון שלי מהם יכולים להיות תקפים בבית משפט לתביעות קטנות?

    • ביטול חוזה
      עו"ד גיא כהן | 01/09/2008 08:54

      שלום עדי המיילים עשויים להספיק אלא שדרושה הוכחה שצד שני קיבל אותם. צריך לקרוא החוזה בכדי לתת תשובות נוספות. בעיקרון אם יש זכות ביטול שאינה מותניית בתנאים, לא צריך סיבה.

      • תודה רבה גיא. זקוקה להבהרה...
        עדי | 01/09/2008 09:01

        מה ז"א זכות ביטול שאינה תלויה בתנאים? כמו כן,האם יכולים לטעון שחודש לביטול תקף מתחילת החוזה?(בטלפון הבטיחו לי אינספור פעמים שזה תקף רק  מהזמן שבו קידום האתר יתחיל לפעול)