נזק מסככה ללא רשיון

  • נזקי גוף
    איציק | 23/08/2008 07:28

    במגרש חניה של בניין ישנה סככה מאולתרת על גלגלים של מוסך. הסככה ללא אישור הרשות המקומית. ביום גשום, בזמן צעידתי מהחניה לבניין, נכנסתי לתוך קורה של הסככה, שברתי את אפי, משקפי , כל בגדי מלאי דם,וכן מכות שטוחות נוספות.ביה"ח אישר לי 6 ימי מחלה.עלי לציין כי הגעתי לבניין הנ"ל עקב עבודתי, וכן מילאתי תביעה לביטוח לאומי. לא מעוניין לתבוע את ביטוח לאמי. האם ניתן לתבוע המוסך והרשות המקומית ?

    • נזק מסככה ללא רשיון
      עו"ד גיא כהן | 24/08/2008 20:23

      עילת תביעה יש לך. בכדי לזכות בתביעה אתה צריך להראות קשר בין הפרת החובה לבקש ולקבל רשיון לבין העובדה כי נפגעת מהסככה. האם הסככה מוצבת במקום לא בטוח? האם סביר כי לא היה ניתן רשיון לסככה אילו התבקש? בהצלחה.