פיצוי בגין עגמת נפש

  • עוגמת נפש
    *** | 22/08/2008 16:15

    התארחתי בבית מלון וביום העזיבה פיניתי את החדר בזמן אולם ילדי נשארו בשטח המלון לאחר שביררתי שהעניין אפשרי (מדובר בנערים בני 16) לאחר מס' שעות אחד מעובדי המלון שחשש שמדובר ב"מסתננים" הזעיק מאבטחים ומבלי שהסכים לקבל אף הסבר זרק את הנערים מהמלון והם נאלצו להסתובב ברחובות במשך שעות עם כל הציוד, ואף להחליף בגדים ברחוב. האם ניתן לתבוע על עוגמת הנפש? האם קיים סיכוי להצליח לקבל איזשהו פיצוי בגין כך? ( סביר שמדובר בתביעה קטנה וכידוע לי במעט מאוד מקרים נפסק פיצוי על עוגמת נפש בתביעות קטנות)

    • פיצוי בגין עגמת נפש
      עו"ד גיא כהן | 22/08/2008 17:33

      שלום רב אני סבור כי זה מקרה שכן מתאים לפסיקת פיצוי. באשר לגובהו אין לפתח ציפיות...

      • גובה הפיצוי
        *** | 22/08/2008 18:02

        לפי מה עלי להעריך את גובה הפיצוי? איך יודעים כמה לדרוש במקרים כאלו?

        • גובה הפיצוי
          עו"ד גיא כהן | 24/08/2008 20:16

          הדבר תלוי במידה רבה ברושם של השופט ממי שיעיד בפניו. מדובר בפיצוי של אלפי ש"ח בודדים, להערכתי.

      • שאלה נוספת בעניין עוגמת נפש
        *** | 22/08/2008 18:20

        כיצד ניתן להוכיח את עצמם המקרה? הרי סביר שהנהלת המלון תכחיש את עצם קיומו....

        • הוכחת המקרה
          עו"ד גיא כהן | 24/08/2008 20:17

          אני ממליץ על הקלטה של שיחה עם עובדי המלון במהלכה הם יודו בקרות המקרה.