את כאילו מחפשת לתבוע מישהו?

  • נזק בעבודה
    שירה | 10/08/2008 19:32

    לפני חצי שנה קיבלתי אירוע מוחי במסגרת העבודה שהותיר לי נזקים מוטוריים וליקויי דיבור שאלתי היא האם ניתן ניתן לתבוע את מקום העבודה ואיך? בנוסף קיבלתי אח"כ אירוע מוחי נוסף שלא במסגרת העבודה את מי אני יכולה לתבוע על זה?

    • את כאילו מחפשת לתבוע מישהו?  לת
      דני | 10/08/2008 21:51

    • נזק בעבודה
      | עו"ד שוקי בלנגה | 11/08/2008 08:58

      שלום שירה אם ישנו קשר בין האירוע המוחי לעבודה ניתן לתבוע הן את הביטוח הלאומי במסגרת תאונת עבודה והן את הביטוח של המעסיק בזמנו , את יכולה לפנות בפנייה דחופה לקבלת ייעוץ