החלקה באולם

  • נפילה בגן אירועים
    אלון | 10/08/2008 11:46

    שלום, אימא שלי נפלה באולם אירועים כתוצאה מהחלקה על קישוא שהיה על הרצפה, והחליקה על בית החזה. תודה לאל היא מרגישה טוב ולא נגרם נזק, אבל זה לאחר שהיא הייתה 8 ימים במחלה, היות והיא לא חשה טוב והתקשתה לנשום.(כמו כן רופא ציין את המקרה בטופס מחלה וכו') מה לדעתך ניתן לעשות במקרה כזה?. מהם השלבים שבהם עדיף לי לפעול ולהמנע מלהגיע לבית משפט לתביעות קטנות?. בהנחה שאני מדבר עם עורך הדין של האולם, מה עדיף לי לומר לו? כיצד נעשה החישוב בעבור פיצויים וכיצד לדרוש אותם מהם? אציין כי זה קרה לפני חצי שנה, ומי שהרים את אימי לאחר שהיא נפלה זה היה רב המלצרים והם מודעים למקרה. כיצד היית ממליץ לפעול בעניין הנ"ל אודה לך על תשובתך

    • החלקה באולם
      | עו"ד שוקי בלנגה | 11/08/2008 09:07

      באם אין נזק גוף או החמרה במצבה הרפואי בעקבות התאונה ניתן לפנות אל האולם בדרישה לפיצוי של כאב וסבל ועוגמת נפש וכדומה, תמיד עדיף להיוועץ עם עו"ד טרם פנייה תוכל לפנות בפנייה דחופה לקבלת ייעוץ

      • תודה על תשובתכם. לאן לפנות בפנייה דחופה?
        אלון | 11/08/2008 11:40

        postamble();

        • פניה דחופה - קישור
          מערכת | 11/08/2008 13:14

          פניה דחופה בברכה הנהלת האתר

    • נפילה באולם
      עו"ד גיא כהן | 11/08/2008 10:34

      שלום רב אם אמא מרגישה היום בסדר גמור, ניתן לפנות לאולם ולבקש פיצוי עבור כאב וסבל ועוד הוצאות שהיו לכם. אם נותרו כאבים היום, אני ממליץ לפנות לעורך דין.