נזק לברך

  • תאונת עבודה
    אריק | 04/08/2008 22:00

    תאונת עבודה במשטרה(אופנוע יס"מ) חבלה בברך,ביצעתי ארטרוסקופיה במהלכה גילו נזק לסחוס המפרקי דרגות 3 ו 4(כאשר 4 הכי גבוהה). בוצע ניסיון שחזור של הסחוס אך ללא הועיל. יכום עדיין בפיזיוטרפיה אך ללא שפור ממשי. לציין כי המנתח אמר לי כי ייתכן מאוד שלא אוכל לחזור לאותם עומסים כבעבר,שזה אומר רכיבה על אופנוע משמעו פגיעה בשכר בסביבות 1200 ש"ח. ישנם כאבים תמידיים,הגבלה בטווחים של הרגל,חולשה של השרירים. האם ניתן להעריך כמה אחוזי נכותניתנים בדר"כ בסוג פציעה זו. וכמו כןהאם ניתן לתבוע אזרחית בגיןהפגיעה בשכר עקב הפציעה ושינוי דפוס עבודה ופעילות ספורטיבית?. תודה מראש אריק זהבי

    • נזק לברך
      | עו"ד שוקי בלנגה | 05/08/2008 10:28

      אריק שלום ניתן לבחור את מסלול התביעה במסגרת ביטוח החובה או תביעה נגד משרד הבטחון עדיף להתייעץ לפני שבוחרים, תוכל לפנות בפנייה דחופה לייעוץ. אחוזי נכות נקבעים ע"פ חוות דעת רפואיות