בימ"ש לתביעות קטנות- לא לפני שאת שולחת לה מכתב

  • רכוש- די דחוף
    סטודנטית | 30/06/2008 13:50

    אני גרה באילת ובקשתי מחברה שתקח את הלפ-טופ החדש שלי איתה ותעביר אותו לאבי בתל אביב, לאחר ששמתי לה אותו בתוך מזוודת הטרולי הקטנה. בעלייתה לאוטובוס היא השאירה את המחשב במזוודה שאותה הניחה בתא המטען. המזוודה נגנבה וכאמור גם המחשב. מאגד היא קיבלה פיצוי של כ 2300 שח, אך היא מוכנה להחזיר לי כ900 שח בלבד בעוד שכמובן מחירו יקר הרבה יותר. ולא רק מחירו כי גם הקושי שזה יצר במהלך לימודי עד שהרווחתי מספיק כסף לקניית מחשב חדש. האם כדאי לתבוע אותה? מה עליי לעשות? תודה מראש על ההתייחסות

    • בימ"ש לתביעות קטנות- לא לפני שאת שולחת לה מכתב
      עו"ד | 30/06/2008 14:26

      התראה. אם את צריכה עזרה בניסוח תרשמי מייל. בהצלחה

      • עזרה בניסוח
        סטונטית | 30/06/2008 14:46

        אני אחדד ואומר כי במזוודה היו גם דברים שלה ולכן היא מוכנה לתת לי רק את הסכום שציינתי קודם. כי לטענתה זהו הערך היחסי לשאר הדברים שהיו שם. אשמח לעזרה בניסוח, זה המייל שלי eve1312@walla.co.il תודה אוולין