תשובה

  • לעו"ד
    חסוי | 26/06/2008 12:36

    יש לי ידיד שהוא נהג אוטובוס שנפלה אצלו מישהי באוטובוס והנוסעים לא אמרו לו רק יום אחרי המנהל שלו אמר לו, הוא גם אמר לו שהאישה שברה את הרגל אני ראיתי באינטרנט שהוא יצטרך לשלם לה פיצויים. שאלתי היא מה עוד יכולים לתת לו במשפט, אנחנו מקווים שהוא לא יקבל שלילה האם יש סיכוי לשלילה? אודה לך על תשובתך המהירה.

    • תשובה
      | עו"ד שוקי בלנגה | 26/06/2008 14:18

      הנהג אישית לא ישלם פיצוי לכך נועדה חברת הביטוח. אין סיכוי לשלילה במקרה זה.

      • לעו"ד
        חסוי | 27/06/2008 20:11

        תודה לך על תשובתך והרגעת אותי קצת בקשר לשלילה.