סחורה שלא סופקה

  • האם הגעתי לפורום הנכון?
    צופית | 23/06/2008 11:05

    לפני 3 חודשים רכשנו תנור+כיריים (בילד אין) ושילמנו בתשלום אחד2000 ש"ח. בחנות אמו לנו ששני המוצרים יגיעו תוך שבועיים לכל היותר. התנור אכן הגיע כעבור כמה ימים, ולכיריים - אנו עדיין מחכים. היינו בחנות מס' פעמים, ובכל פעם דחו אותנו ואמרו שזה יגיע תוך מס' שבועות, אין להם את זה במלאי, והספק לא הביא את זה עדיין. בששי האחרון הלכנו שוב לחנות, המוכר איים עלינו, והתייחס אלינו באלימות, הוא אמר שלא נקבל את הכסף של הכיריים בחזרה (שווי 800 ש"ח) הוא סילק אותנו מהחנות ואיים שלא נעז לחזור לחנות שלו. מה עלינו לעשות? בית משפט לתביעות קטנות?

    • סחורה שלא סופקה
      עו"ד גיא כהן | 24/06/2008 11:14

      שלום צופית. בימ"ש לתביעות קטנות הוא הפורום הנכון מבחינה משפטית. אם אתם מחליטים לרכוש תנור אחר שילחו מכתב לספק המודיע על ביטול העסקה בשל הכשלון באספקה. ייתכן וכדאי לתת לו הזדמנות בכתב לספק בתוך 48 שעות לפני שאתם מודיעים על ביטול. בהצלחה.