ניצול כח מכני של רכב

  • תאונת דרכים
    בר | 15/06/2008 21:02

    האם תיקון של רכב וכתוצאה ממנו גרימת נזק נכלל בגדר החזקה של ניצול הכוח המכני של הרכב וחשב כת..ד.?

    • ניצול כח מכני של רכב
      עו"ד גיא כהן | 20/06/2008 08:38

      שלום בר תיקון של הרכב במהלך נסיעה הוא לכשלעצמו מהווה תאונת דרכים אם ארעה תאונה תוך כדי הטיפול/תיקון. תאונה כתוצאה מניצול הכח המכני של הרכב כל עוד הרכב לא שינה את ייעודו המקורי גם היא תחשב כתאונת דרכים.