נזק לרכב

  • תאונה וצד ג'
    רוזי | 11/06/2008 23:33

    אני פגעתי בנהג מונית בחודש נובמבר הגשתי את כל הטפסים המתאים ולא שמעתי מהם. העו"ד של חב' ביטוח הגיש כתב הגנה לתביעה של נהג המונית. נכון להיום יש לי זימון להעיד בבית משפט חודש ספטמבר. אני מעוניינת לשלם רק את השתתפות העצמית ולסיים את התביעה כרגע האם זה מומלץ ואפשרי ?

    • נזק לרכב
      עו"ד גיא כהן | 13/06/2008 18:43

      שלום רב. אם אני מבין נכון יש לך ביטוח מקיף ואתה מעוניין להפעילו מבלי להמתין לחברת הביטוח של צד שלישי. אמנם אתה יכול לעשות כן ולהניח עניין זה מאחור. בקש מעוה"ד של חברת הביטוח שלך שייצג גם אותך ויתבע את הנזק העקיף שלך בתביעה שהוא ממילא מגיש.

      • נראה לי שלא הבנת את שאלתה
        שיר | 16/06/2008 13:34

        מדובר בתביעה של צד שלישי נגד חברת הביטוח שלה, חברת הביטוח רוצה לנהל דיון משפטי, והנהגת לא רוצה להעיד ומוכנה לשלם את ההשתתפות העצמית ולהשתחרר מחובתה לעניין זה.