נזק נפשי

  • היזק על ידי כלב
    מונה | 25/05/2008 13:51

    תביעה נגד אדם שכלבו שרט/ נשך(נתון במחלוקת) אדם אחר ביד. האדם הגיש תביעה נגד בעלי הכלב בסך של מעל 100,000 ש"ח, תוך צירוף מסמכים רפואיים ותוך טענה לנזקים נפשיים. האם במקרים בהם מדובר רק בשריטה או פציעה קלה ללא כל נזק קבוע ניתן לקבל פיצוי גם עבור נזק נפשי, ועל אילו סכומים מדובר בד"כ? במידה ומעוניין הנתבע להפריך מסמכיו הרפואיים של הנתבע,האם במידה ולא תצורף חוות דעת מומחה נגדית יראו התובע כמודה במסמכים הרפואיים ובנזקים הנטענים? ( שכן מדובר באדם נטול אמצעים אשר חוות דעת רפואית תסב לו הוצאות שיהיה לו קשה לעמוד בהן) תודה

    • נזק נפשי
      עו"ד גיא כהן | 25/05/2008 15:21

      שלום רב ככלל נזק גוף לרבות נזק נפשי יש להוכיח באמצעות חוו"ד מומחה ולא ניתן להסתפק במסמכים רפואיים. לשאלתך השניה אני לא הייתי מצרף חוו"ד כנתבע אם התובע לא עשה כן.