הגנה בתביעת לשון הרע

  • תביעה בגין דיבה
    911moshe | 04/04/2008 05:39

    שלום רב, אני פונה אליכם לקבל עזרה דחופה. הסיפור שלי מתחיל מלפני כמה שנים שהיה לי חשבון בבנק מסד ולצערי הרב נפלתי מבחינה עסקית עד שנאלצתי לעזוב ת'ארץ ולהתמודד אם החובות מחו"ל וב"ה אני מצליח לאט לאט לעמוד על הרגלים. אך לצערי הרב העו"ד של בנק מסד עשה תחבולת ועושה כל הזמן פעולות שבאופן חוקי הוא צודק אבל כמאר הותיק לא צריך להיות צודק צריך להיות חכם הוא הולך בצור חוקית עד הסוף. לצערי הרב כתבתי כמה אימילים למנהלי הבנק נגד אותו עו"ד ועכשיו הוא הגיש נגדי תביעה ענק של הוצאות דיבה וכדומה. למרות שאני לא מתגורר בישראל ומקום מושבי לא בישראל כגרע הוא הגיש את התביעה וקיבל אישור לשלוח לי את זה בUPS ותוך 30 יום מהיום שזה הגיע אלי יש לי זמן לענות והדיון הבא הוא ב30.4 כי הוא הגיש בקשה לעקיול מידי על הנכסים דהינו הדירה שיהא ממושכנת להלאוות שלקחתי. רבותי המלומדים מה עלי לעשות אני לא יודע לא מבין בדברים הללו. למרות שלא פרסמתי שום דבר נגדו הוא טוען שבעצם שכתבתי מכתב לכמה מנהלי הבנק שבו אני טוען בצורה בוטה נגדו זה פגע בו והוא תובע על סך מיליון ש"ח אני מודה לכם אני לא יושן טוב בלילה מאותו רגע שהוא שזה הגיע אלי

    • הגנה בתביעת לשון הרע
      עו"ד גיא כהן | 04/04/2008 08:46

      שלום משה גם אם האסטרטגיה תהיה לבקש כי המישפט לא יתנהל בארץ, ואינני צופה כי טענה כזו תתקבל, עלייך להיוועץ בעו"ד כאן. עלייך לפרוש בפניו את כל המכתבים והנושא, ולהחליט כיצד מתגוננים. ככל שמדובר במכתבים שנשלחו לאנשים מסויים בלבד וכל הנמענים רלוונטים לתוכן המכתב אני חושב כי יש לך הגנה טובה מאוד. בהצלחה.