נזק בגין הפרת חובת הפרטיות

  • רשלנות בחסיון רפואי מה ההשלכות בתביעת נזיקין...
    אלון | 11/03/2008 13:36

    הייתי מטופל בשירותי רווחה ומזה שנתיים שאני לא מטופל ואין לי עובד סוציאלי לפני מעלה משבוע הוקמה ועדה לגבי משפחתי ואני כבר לא גר באותה עיר וקשרי עמם ניתקו ובמהלך הועדה נמסרו דברים עליי ונאמרו דברים עליי לאנשים שהם לא עובדים סוציאלים וזו פגיעה בחוק חסיום סעיף 50 א לפי מה שביררתי .. האם אני רשאי להגיש תביעה אזרחית בגין עוגמת נפש ? והפרה בוטה של חסיון ?

    • נזק בגין הפרת חובת הפרטיות
      עו"ד גיא כהן | 12/03/2008 10:05

      שלום אלון. ככל שהינך מדבר על עגמת נפש התשובה היא כן מבחינה עקרונית. יש לבדוק מה נאמר ולמי בכדי לבחון את כדאיות התביעה. על פי חוק הגנת הפרטיות יש שקול דעת לפסוק פיצוי עד ל 50,000 ש"ח גם ללא הוכחת נזק.