נזילת מים מהשכן

  • נזילה של מים מהתקרה בעקבות צינור מים חמים שהתפוצץ בדירה מעליי.
    ניר | 28/01/2008 18:48

    שלום לפורום . אני גר בבניין רב קומות . בקומה מעליי בדירה שח השכן יש צינור מיים נוזל וכנראה על סף פיצוץ . ניתן לראות סימני רטיבות קשים כולל נזילת מים באזור המטבח בדירה שלי . השכן ראה את הנזילה והודיעה לחברת הביטוח של המשכנתא שילחו אינסטלטור לתקן . אך האינסטלטור לפי טענתו לא רואה כל בעיה קריטית שצריך להרים את הבמרצפות בבית של השכן מעליי בטענה שנמתין עוד קצת עד שתהייה ממש נזילה ??!! אני כבר מושך את הנושא 3 חודשים ללא מענה מהשכן והמצב ממש מחריף עקב הכתם הגדול שנוצר בתיקרה בבית שלי ומבחינת השכן עקב עלות יקרה של אריחי הקרמיקה ואי יכולת מציאה תחליפי מתעלם בצורה אלגנטית בטענה שמחכה לטיפול של הביטוח שלו . אני רוצה לתבוע את השכן שלי על מנת שיתקן במהרה את הצינור בביתו והן את הנזק שנוצר בכל התיקרה בבית שלי . איך אני עושה את זה בדרך הכי מהירה . בברכה . ניר

    • נזילת מים מהשכן
      עו"ד גיא כהן | 29/01/2008 09:00

      שלום ניר. אני הייתי ממליץ להכניס מומחה לאיתור נזילות מים לבית השכן בכדי לדעת האם מדובר בנזילה קיימת או שמה שרואים היום זה אמנם שרידי בעיה שחלפה. אם מדובר בנזילה קיימת וחברת הביטוח שלו לא תפעל מיידית הגש תביעה בתביעות קטנות גם נגד חברת הביטוח שלו.