התיישנות בנזיקין

  • רכישת סלון
    שרית | 24/12/2007 19:37

    שלום רב בתי רכשה סלון מעור נפה לפני 6 שנים,קבלו אחריות לשנתיים, אחרי כשנה הסלון החל להתפורר, הודענו לבעל העסק אך הואנטען שהאחריות בדיוק עברה וסרב לפצות אותנו, האם אני עדיין יכולה לתבוע את בעל העסק, הסלון עדיין נמצא ברשותי כמובן עם כסוי, מאחר ולא היה בידי כסף להחליף אותו. תודה שרית

    • התיישנות בנזיקין
      עו"ד גיא כהן | 25/12/2007 08:18

      שלום שרית התביעה הנזיקית ככלל מתיישנת לאחר שבע שנים ולכן לכאורה לא צריכה להיות לך בעיה. תישאל השאלה האם אמנם הנזק היה כבר לפני 5 שנים מדוע השתהיית עד עתה. בהצלחה

      • השתהות בתביעה לסלון
        שרית | 26/12/2007 13:27

        aלום רב, לא השתהיתי בקשר לסלון, הייתי עם החברה במשא ומתן לפני כ3-3 שנים, כמו כן נולדו לי תאומים , והייתי מאד עסוקה , שנית הורי שניהם לו במחלה קשה ולא התפניתי לנושא, האם יש טעם לפנוךתכעת, אודה לך על התשטובה שאית

        • סלון פגום
          עו"ד גיא כהן | 26/12/2007 16:20

          שלום רב כפי שכבר השבתי בעניין יש אפשרות לתבוע עד שבע שנים. בהצלחה.