מזגן שלא עובד

  • רכישת מזגן
    ריקי | 22/11/2007 13:08

    בחודש אוגוסט 2005 רכשנו מזגן, מהיום הראשון המזגן עשה בעיות, בקרי מחברת אלקטרא מספר פעמים ולא עלו על הבעיה, בינתיים פרצה המלחמה עזבנו את נהריה, כאשר חזרתנו המזגן המשיך לעשות בעיות, ולא הגיעו לתקן , האלריות פגה בסוף חודש אוגוסט, בתחילת ספומבר נאלתי לקחת טכנאי באופן פרטי שיתרן את המזגן, שלמתי כסף וקבלתי קבלה, האם אני זכאית לקבל את הכסף חזרה אם התיקון שלא עלו עליו נעשה בתום תקופת האחריות או לא. האם החודש של המלחמה יכול להחשב לי כחודש נוסף לאחריות. אשמח לקבל תשובה ריקי

    • מזגן שלא עובד
      עו"ד גיא כהן | 25/11/2007 12:27

      ריקי שלום. את צריכה להבהיר לחברה שהם סיפקו לך מזגן לא תקין מלכתחילה וכן כי התיקון שלהם נעשה ברשלנות כך שלא פטר הבעיה. באופן כללי הפסיקה בארץ לא נטתה להכיר במלחמה ככח עליון, אם כי ייתכן שבהקשר הזה דווקא כן תוכר תביעתך. בהצלחה.