טלוויזיה יד שניה

  • קניית טלויזיה מקולקלת
    שלומי | 12/11/2007 09:24

    עו"ד גיא שלום! בשבוע שעבר קניתי מאדם טלויזיה יד שניה. בזמן הקניה לא היה בנמצא חיבור כבלים על מנת שנוכל לראות תמונה במסך אלא רק בדקנו האם הטלויזיה נדלקת וראיתי מסך שלג בזמן ההדלקה. לאחר הקניה כשהגעתי לביתי והתלקתי את הטלויזיה גיליתי כי איכות התמונה הינה גרועה ביותר וכי לא ניתן לצפות בה כלל. מיד התקשרתי למוכר וזה הכחיש כל קשר ואף סרב לביטול העיסקה ולהחזרת הכסף. שאלתי היא האם ניתן לעשות משהו בנידון?

    • טלוויזיה יד שניה
      עו"ד גיא כהן | 12/11/2007 15:05

      שלומי שלום. השאלה הינה מתחום דיני החוזים. בכל מקרה יש לך עילת תביעה נגדו בעילת הטעות ו/או ההטעייה. הפורום המתאים הוא תביעות קטנות. האגרה הינה נמוכה מאוד והדיון מהיר יחסית. אם לא בדקת כי ניתן לקבל תמונה לפני שקנית יהיה לך קשה לזכות בתביעה. בהצלחה.