נפילה ברחוב

  • נפילה ברחוב
    אליהו | 11/11/2007 11:21

    לפני שלושה ימים בעודי הולך ברחוב נתקלתי במכסה של ביוב שבלט מעל האדמה ונפלתי, מאז הייתי בבית עם חופשת מחלה והיום כשניגשתי למקום לצלם את הבליטה, המכסה כבר היה במקום ולא בלט. השאלה היא את מי אני תובע על הנזק שנגרם לי? כי אני עדיין סובל מכאבים ולא יודע כמה זמן זה יימשך, ואיך אני יכול להוכיח שזה באמת קרה לי? היו עדים למקרה אבל אלה היו סתם אנשים מהרחוב.

    • נפילה ברחוב
      עו"ד גיא כהן | 11/11/2007 13:01

      שלום אליהו. חשוב מאוד לאתר ולשמור פרטי האנשים מהרחוב שיוכלו לאשר כי המכסה היה פתוח. לעיתים יש קריאת שירות פתוחה בעירייה וניתן לקבל מהם מסמך על כך. בכל מקרה יש לך עילת תביעה טובה נגד העירייה. בהצלחה.

    • הוספה על הנאמר
      עו"ד לורה מישוק | 12/11/2007 19:47

      רצוי לפנות לקופת חולים / בית חולים לבדוק את הפציעה. לדווח להם על מה שקרה. נסה לצלם את המקום- אם טרם תיקנו אותו ולהודיע גם לעיירה על המטרד, על מנת שמצב זה לא יקרה לאדם נוסף.