החלקה ברחוב

  • עוד רשלנות של העיריה
    שגיא | 28/10/2007 20:23

    ממש שלא בכוונה אבל יצא שכך כמובן שבפרקי זמן שונים... לפני כשבוע החלקתי על כתם שמן ארוך באחד מרחובות תל אביב... לפתע בלי לשים לב שמעתי בום החלקתי ונגררתי על הרצפה בעודי חושב יו הקטנוע החדש ומהאלם ישר קמתי שלא יקרה משהו גרוע.. יצא שנחבלתי בידי קצת קרעים בבגדים שירטות וכמה פצעים טופלתי בקופח דיווחתי לביטוח שלי הכלתי לשמאי הלכת למוסך אמורים להודיע לי שמאשרים לי כל החפים ואני אמור להפעיל תפוליסה בביטוח.. נאמר לי בביטוח שאני יכול לתבוע את העיריה ושאני ילך ישר לצלם את מקום הארוע צילמתי מכמה זויות וגם לאחר שבאו לשפוך חול כי דיווחתי ודיוחו לפני פשוט עבדו שם במקום מהעיריה ולכן זה קרה.. היום התקשרו אלי פעמים מהעיריה לשאול לשלומי לאחר שידוחתי להם על כתם השמן...בפעם הראשונה היתה בחורה ובפעם השניה היה בחור שכשאמרתי לו שהעיקר שאני בחיים אז הוא ענה לי שמזה הוא דואג.... האם אני יכול להגיש תביעה בבית משפט רגיל או בתביעות קטנות לכיסוי הפוליסה ואובדן ימי עבודה וכו.....סהכ רשלנות מצידם? כמובן שאני שומר את כל המסמכים של הביטוח שמאי מוסך קבלות צילומים... מה דעתכם בעינין וכמובן תודה רבה על האענות

    • החלקה ברחוב
      עו"ד גיא כהן | 29/10/2007 17:58

      גם במקרה זה נראה לי כי רצוי להתייעץ לפני קבלת החלטה בדבר הפורום המתאים להגשת התביעה. יש לבדוק מה מידת הפגיעה ולפי זה מידת הכדאיות שבהגשת תביעה בבימ"ש שלום להבדיל מבית משפט לתביעות קטנות.