נשיכת כלב

  • רשלנות של העיריה
    שגיא | 28/10/2007 20:12

    אספר בקצרה את המקרה... התנדבתי עד לאותו מקרה כ שנתיים בצער בעלי חיים של עירית תל אביב.. ביום בהיר וצח שבאתי לשם כמו בכל הפעמים ועשיתי כל מה שצריך לפי הנהלים ומתוך האבה לחיות וכלבים בעיקר ..הותקפתי על ידי אחד הכלבים שהוצאתי מהתא כדי להצויאו לכמה דקות ריענון וריצה ...הופלתי על הרצפה נאבקתי איתו מתוך ידיעה שזה יכול להגמר כמו במקרה שהפיטבול נשך וקרע את הילדה ....ראיתי תמוות בעיינים שמעתי תעצמות שלי נשברות ראיתי ישם של דם ועדין נאבקתי מול כלב בערך בגודל שלי מסוג דוגו ארגנטינו . בעודי דוחף אותו לתא ידי על הדלת ומהצד השני הכלב מושך לי באצבעות מה שחשבתי שעוד רגע לא יהיו לי עצבאות... רצה הקדוש מלמעה שאני יצא החוצה בחיים . יצאתי מטפטל מכאבים וצורח לשמיים שרק יזיעיקו אמבלונס.. אף אחד לא שמע אותי מכל הרעש של נביחות הכלבים השגרתיות עד שהגעתי למשרדים שם... וישר הזמינו מדא ונסעו איתי לבית החולים ... שם עברתי צילומים וטיפול בכל החתכים העמוקים חודש ימים היתי מושבט בבית מעבודה(אני עצמאי ) ירדה לי עבודה כתוצאה מכך יש לי דוח מרואה חשבון על השכר שלי לאותו חודש. יש לי קבלות עבור הצואות רפואיות.... הגשתי בקשה לתביעות קטנות על כל הסכום שאפשר שם מכייון שאני לא מעונין להגיעה לבתי משפט ולעבור את כל המשחת הזאת. נקבע דיון אשר הגיעה נציג מטעמם שאמר "יצאתי קרח משני הצדיים" השופטת ששמעה את מה שרשמתי פה וכמעט בכיתי שם אמרה שהיא יכולה לפסוק לטובתי.. והציאה לי לחשוב על פניה לבית משפט השלום... כל אותו הזמן אני סובל מכאבים שחוזרים והולכים בחלק מידי . התחושה שם היא לא כמו בייד השניה.. בדיקות שעברתי ברנטגן אולטרסאונד בדיקות זרם וכו לא העלו דבר וגם האורטופד אמר שחוץ מצלקות לא רואים כלום אבל התחושה שלי היא זאת שמשנה את כל התמונה... בנוסף לזה שמאז אני לא מתנדב ובפחדים וזה מפריע לי מאוד.... השבתי לה בתשובה לאחר כמה ימים שאני מקבל את ההחלטה והיא נתנה לצד הנתבע 10 ימים להגיב... עברו כמה ימים והם הגיבו שהם מקלבים את החלטתה למרות שאין להם שום הוכחה או דבר שמעיד על פגיעה ...... עדין היא לא פסקה והחליטה.... האם זה יאה לי לפנות בכתב או לפנות דרך עו"ד עקב הכאבים שהחלו.... היא גם צינה שבמידה ותיפסק החלטה אני לא יוכל לפנות לבית שמפט רגיל... מה דעתכם על כל מה שאמרתי... האם זה יאה ואני יכול במקום שיחשבו שאני מנסה ....או לא יודע מה....

    • נשיכת כלב
      עו"ד גיא כהן | 29/10/2007 17:49

      שלום אלעד נשמע לי כי השופטת עשתה נכון כאשר הפנתה אותך לעורך דין. זה נכון שאם היא תפסוק לא תוכל להגיש תביעה נוספת, והפיצויי בתביעות קטנות מוגבל ולא מתאים לנזקי גוף. אני ממליץ על פגישה עם עורך דין. בתחום זה מקובל לא לגבות שכר עבור הפגישה הראשונה שלאחריה תוכל לדעת היכן אתה עומד.