גשי בהנהלת רשות המסים ..

  • כספי פנסיה - הוצאה לפני הזמן - דחוף
    נט | 17/08/2010 13:15

    שלום, אני ובעלי נקלענו לחובות כבדים יש לנו 2 ילדים קטנים רק הוא עובד ואני מסיימת כרגע אבטלה - משכורת שלו ממוצע של 7000 ש"ח בחודש נטו לפעמים גם 8000 אבל עם הרבה שעות נוספות - 70 בחודש בכדי לעמוד בנטל ולא עומדים בדקנו אופציה למשיכה של קרן פנסיה אצלי מלא ואצלו חלקי בכדי להחזיר לפחות חלק מהכספים לאנשים, ואנחנו גם מפחדים שיעקלו אותם אמרו לנו שצריך לשלם 35% וזה ממש המון כי בקושי גם יש משהו לפדות וזה ממש מוצא אחרון שלנו לפני שנהיה ברחוב ולא נעמוד בשכירות האם יש דרך לפנות למס הכנסה שלא יגבו מאיתנו את הסכום הזה 35% ? ומה הקריטריונים, אך עושים את זה?

    • גשי בהנהלת רשות המסים ..
      חנן כהן עו"ד | 17/08/2010 15:15

      לממונה על קופות הגמל ברחוב כנפי נשרים 5 בירושלים . בסמכותו במקרים המצדיקים זאת לפטור את המשיכה המוקדמת ממס. אין כל הבטחה כי הוא ייענה לכך אבל שווה לנסות

      • משיכת כספים הבהרה
        נט | 17/08/2010 18:05

        תודה על התשובה המהירה, האם אני צריכה לנסוע לשם פיזית? כי אני עם תינוק או לכתוב מכתב לצרף את כול המסמכים? לעשות זאת לפני משיכת הכספים?

      • פניה לנציבות
        סלי אילון, רו"ח | 18/08/2010 10:40

        ידידי חנן צודק בהחלט בהצעתו. שמו של הבחור ברשות הוא יעקב כהן, והוא בחור משכמו ומעלה, אוהב לעזור ומקצוען. הטלפון שלו הוא 02-6553187. למרות שאת יכולה לפנות לבד, אם מדובר בהרבה כסף אני מציע לך לקחת מייצג שיעשה זאת עבורך כדי להעלות את הסיכוי שזה יצליח.