קניה באילת

  • מיסוי ביציאה מאילת דחווףףףף
    ארנולד | 06/05/2010 11:14

    חברה שאלה חשובה בנושא מעמ ברצוני לרכוש באיל 1000 יחדות של מוצרי הגיינה האם יש באפשרותי להוביל אותם לאזור המרכז וואם יש בדבר זה עבירה חוקית ומה באמת כתוב בחוק אשמח לתשובה בהקדם זה מאוד חשוב

    • קניה באילת
      מ.ב | 06/05/2010 16:02

      המוצרים שנקנים ללא מע"מ באילת הם לשימוש באזור אילת בלבד ואם תתפס ביציאה מאילת תחויב במיסים על הכמות שאתה מוציא ויתכן שנקטו נגדך אמצעים נוספים. באתר רשות המיסים מצארתי עבורך את המידע הבא: החלת הוראות באין הוראה אחרת לפי חוק "אזור סחר חפשי אילת" יחולו לגבי המסים שחוק זה מתייחס אליהם, הוראות החוקים שלפיהם מוטלים אותם מסים לעניין תשלום מסים עקיפים ומס ערך מוסף כאמור בסעיף ‎8 בידי מי שמביא אתו טובין מאזור אילת למקום אחר בישראל, רואים אותו כמי שנכנס לישראל מחוץ לארץ ואת הטובין שאתו יראו כטובין שהוא נושא עמו כמטען לוואי שלו. (פטור ‎20$ דולר בלבד). מודגש כי רכישת טובין ללא מע"מ באילת נועדה לשימוש וצריכה של הטובין באיזור אילת. לקבלת הבהרות ופרטים נוספים ניתן לפנות למשרדי מכס ומע"מ באילת: מספר טלפון-‎08-6363515; פקס-08-6363500.