תאום מס

  • עבודות מזדמנות
    סטודנטית מיואשת | 30/04/2010 16:02

    שלום. אני סטודנטית, ועובדת בעבודה קבועה של בערך 20 שעות בחודש. בגלל שזו לא הכנסה מספקת, אני עובדת לפעמים בכל מיני עבודות מזדמנות- קייטרינג\דיילות וכדומה... מכל מקום עבודה אני מקבלת תלוש. בכל מקרה השכר בסוף החודש לא עובר את ה3000 שקל... האם עליי לעשות תיאום מס? הרי כל חודש מדובר בעבודה שונה- עבודה אחת לפחות, וזה ממש כאב ראש... האם אני יכולה לדווח בטופס 101 שאני לא עובדת בעבודה אחרת, ולחסוך את זה ממני? בכל מקרה אני לא אמורה לשלם מס על סכומים כל כך קטנים... (השתחררתי לפני שנתיים) תודה

    • תאום מס
      מ.ב | 02/05/2010 08:19

      יש לך שלוש אפשרויות או לבקש תיאום מס עבור כל מעסיק שאצלו את מתחילה לעבוד. לבקש תיאום מס שיופנה למס' מעסיקים או לחכות עד סוף השנה ואז לאסוף את כל טופסי 106 ולהגיש בקשה להחזר מס.