חברה

  • הקמת חברת שליחויות
    יהודה | 27/07/2009 17:23

    שלום וברכה יצחק היקר ברצוני להקים חברת שליחויות קטנה מה עלי לעשות בראשונה מבחינת חובותי למדינה מס הכנסה ומע"מ למי לגשת ומה לעשות?

    • חברה
      עדי לויט רו"ח | 28/07/2009 14:38

      שלום אם הינך רוצה לפתוח חברה עו"ד יוכל לפתוח לךברשם חברות. כמו כן חברה דוחותיה אמורים להיות מבוקרים על ידי רואה חשבון ולכן עלייך לשכור אחד כזה. בהצלחה עדי

      • האם התכוונת לחברה ממש - בע"מ
        עו"ד חנן כהן | 28/07/2009 18:08

        ליהודה ראשית בהצלחה בעסק החדש. מניסיון ידוע לי שלא כולם מבדילים בין עסק למושג חברה. אין חובה לפתוח חברה בעמ אלא אם כן יש סיבות המצדיקות זאת. אם העסק הוא בעל מחזורים קטנים -פחות מ מליון וחצי שח בשנה, אין סיבה אמיתית לפתוח חברה אפשר להסתפק בעוסק מורשה. עלויות הטיפול יותר נמוכות

        • אני רוצה לפתוח עסק
          יהודה | 28/07/2009 19:23

          אני רוצה לפתוח עסק קטן מה עלי לעשות . מחר בבוקר דבר ראשון