קנאי

  • שאלה אישית לכל המומחים
    יועץ מס | 19/07/2009 15:13

    יש לי שאלה עקרונית ------------------------- למה אתם עונים לכל השאלות ששואלים ? השואלים כאן מטרתם להרויח כסף- מסחרית ,עיסקית אזי למה אתם נותנים יד לקמצנים ולמבקשי יעוץ חינם? אתם פוגעים בפרנסתם של בעלי מקצוע שילכו ליעוץ וירויחו כסף באתרים שמטרתפ יעוץ טהור ולא מטרה מסחרית-זה מקובל

    • קנאי  לת
      יועץ מס | 20/07/2009 18:04

      • סיוע לקהילה - התייחסות
        עו"ד שיר נווה | 21/07/2009 08:42

        שלום ליועץ המס, ראשית, אני חייב לציין שיש בהודעה שלך כנות המחייבת הערכה רבה. אכן, כאדם המנסה להתפרנס בכבוד, מה טוב יהיה אם את השירות שלך יציעו אך ורק בכסף. יחד עם זאת, במות של סיוע אינן דבר המאפיין רק את האתר הזה, שכר מצווה או הקליניקות באוניברסיטאות - גם הן "פוגעות" בהכנסה שהיתה צומחת לו היינו גובים תשלום על השירות, גם מאלה שידם אינה משגת. בכל מקרה, מה על אלה שבאמת באים כדי "לשנורר" - זה באמת מכעיס. אבל כשעל המאזניים מתן לקהילה מול מענה שניתן גם לערב רב, נראה שזה המבקש להושיט יד לקהילה, גובר. בכל מקרה, ממה נפשך, הרי בסופו של יום, מקבלים פה טיפ או שניים, ייצוג אין פה. ככה שכל המתעשרים (לטענתך) לא ממש עושים זאת בגלל טיפ כזה או אחר. הם מקסימום חוסכים 300 שקל... השמנת שמורה לך, רק תהיה טוב. וקח ממני טיפ: תן גם אתה בחינם. זה מביא לקוחות בסוף :)