דירה יחידה

  • תשלום מס רכישה
    אלי | 13/07/2009 08:53

    שלום רב קניתי בית במחיר 3 מליון שח.ברשותי בית נוסף שערכו 3 מליון שח ודירה שערכה כמליון שח.לפי חישוב אני צריך לשלם כ- 150000 שח מס רכישה.במידה ואמכור את שתי הדירות שבבעלותי ואשאר אך ורק עם הדירה החדשה שקניתי יהיה שינוי בגובה מס הרכישה? תודה רבה אלי

    • דירה יחידה
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 13/07/2009 19:27

      לצערי לו. הדבא מעוניין למי שיש דירה אחת מעבר ליחידה, לא שתיים. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל מפורום דיני מיסים