החזר הוצאות הבית

  • החזר הוצאות
    משה | 06/07/2009 11:29

    האם אני כעצמאי המחזיק משרד ועובד גם בבית זכאי להחזר הוצאות הטלפון והאינטרנט המצויים בביתי ומשמשים בעיקר לעסק?

    • החזר הוצאות הבית
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 06/07/2009 11:43

      ישנו ויכוח בן רשויות המס לנישומים לגבי הוצאות הביית. לעניין טלפון יש תקנות ספציפיות. (אתה מוזמן ליטול ממשרדי מ"ה את חוברת דע את זכויותיך.) לגבי אינטרנט אם עובדתית משמשת רק את העסק (לפחות 90%) לדעתי ניתן לדרוש. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

      • תשובה
        חיים יועץ מס | 06/07/2009 12:41

        כדי לענות איזה הוצאות מוכרות חייב לדעת מה האיסוק שלך יש גם אופציה להכיר הוצאות כמו חשמל - שכ"ד - וכולי ****צונזר על ידי המערכת, ונשלחה התראה אחרונה לכותב במייל******