תיאום מס

  • תאום מס -עבודה נוספת
    fainale | 02/07/2009 11:32

    שלום רב אני גרושה פלוס ילדה אנני מקבלת מזונות השכר שלי עומד על 7000 ש"ח בורט רוצה להתחיל לעבוד בעבודה נוספת כי700 שח השאלתי איך זה ישפיע על הכנסות אצתרך לשלם דמי ביטוח ו מס הכנסה ואיך אפשר לקבל פטור מכייון שאני מפרנסת היחידה וקשה לי בכבוד רב ותודה מראש

    • תיאום מס
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 02/07/2009 13:39

      אתיחס למס הכנסה בלבד. על פי הנתונים את נמצאת בשיעור מס של 15% או 23%. אני מניח שאת הטבות המס לאם חד הורית את מקבלת (סה"כ 4.75 נ"ז אם יש לך ילד אחד) מעבר לכך אין הטבות מס, אך אולי בפורום ביטוח לאומי ניתן לברר על הטבות אחרות. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

    • תשובה
      חיים יועץ מס | 04/07/2009 19:34

      לפי הנתונים שרשמת תשלמי כל חודש על עוד 700 שקל : מ"ה בין 10 ל 30 שקל ב"ל 84 ש"ח