מקפיץ

  • העברת ניכויי מס כשאין תיק ניכויים
    יוסף | 22/06/2009 23:44

    עוסק שמשכיר נכס וצריך להוריד מס מהמשכיר לפי אישור שיש למשכיר כיצד יעביר את ניכוי המס אם הוא לא מעסיק עובדים ואין לו פנקס להעביר ולשלם בו את הניכויים

    • מקפיץ  לת
      יוסף | 24/06/2009 00:00

    • תיק ניכויים
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 24/06/2009 13:11

      חובת פתיחת תיק ניכויים אינה רק למעביד אלא גם למשלם החייב בניכוי, ולכן בנסיבות העניין יהיה חייב לפתוח תיק. אי ניכוי עלול לגרום לאי התארת ההוצאה, מעבר לחשיפה אזרחית ואולי אף פלילית במישור הניכויים. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים