נקודת זיכוי

  • הגדרת הכנסות
    ר55 | 03/06/2009 20:14

    הוכרתי כנכה 100% וע"כ מקבלת גמלת נכות מבטוח לאומי,תשלום אבדן כושר עבודה מבטוח,קיבלתי דמי מחלה מהמעביד. מאז הנכות לא עובדת . האם בעלי יכול לקבל נקודות זיכוי למשכורתו? האם התשלומים האלו נקראים הכנסות?

    • נקודת זיכוי
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 08/06/2009 19:46

      סעיף 37 לפקודה נותן זיכוי למי שכלכלת בן זוגו עליו. לפי הנתונים את מכלכלת את עצמך, לכן לא נראה לי. אך שווה לברר במ"ה אולי הם נוהגים לפנים משורת הדין במקרים מעין אלו. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים