החזר מס- המשך:

  • החזר על מס שירד בגלל הפרשה לקרן השתלמות
    לילי | 03/06/2009 09:11

    שולמו לי במשכורת האחרונה, הפרשות רטרואקטיביות לקרן השתלמות שהמעסיק "שכח" להפריש לי בשנתיים האחרונות. החלק שלי חולק ל-4 תשלומים והחלק של המעסיק הופרש בפעם אחת ועל כך בתלוש ירד לי מס מאוד גבוה של 2000 ש"ח. שהעלים את המשכורת שלי ל- 1/3. מה ניתן לעשות ? זוהי לא משכורתי הרגילה. מה ניתן לעשות מול המעסיק- אני לא אשמה בכך שלא שילם לי ועכשיו בגלל הרטרו' ירד לי מס כ"כ גבוה על חשבוני ??? האם ניתן לבקש החזר מס ? מה אני יכולה לבקש מהמעסיק לעשות ? אודה לעזרה

    • החזר מס- המשך:
      לילי | 04/06/2009 14:59

      כרגע המעסיק הציע לפצות אותי בשכר של חודש הבא בגין המס שירד לי. אבל זה גם יעלה לי את השכר באופן חד פעמי וילווה שוב במס לא ?! איך ניתן להחזיר לי את הסכום ללא כך ? האם על פיצוי שלהם בשכר כן ניתן לעשות החזר מס/תיאום מס ?

      • מבחינה מיסויית אין מה לעשות, השאר מול פורום דיני עבודה  לת
        יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 06/06/2009 23:45