מס רכישה

  • דירה נוספת - מס רכישה
    רוני | 11/05/2009 16:58

    ע"ש ועל שם אישתי רשומה דירה, ברצוני לקנות דירה נוספת, האם ישנה אפשרות להעביר את הרישום בדירה הראשונה שתהיה כולה על שם אישתי (למשל באמצעות העברה ללא תמורה - חוזה מתנה), ואז אני אוכל לקנות דירה נוספת מבלי לשלם מס רכישה על דירה נוספת? האם יש דרך אחרת (מלבד 4 שנים) שבה לא אשלם מס רכישה עבור דירה נוספת? תודה

    • מס רכישה
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 11/05/2009 20:11

      החישוב הינו לכל התא המשפחתי בעל אשה וילדיהם הקטנים. נ.ב. אין קשר ל-4 שנים במס רכישה, דירה שנייה תמיד תשלם. תוכל לתת מתנה לילד בגיר. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים