זיכוי לתואר ראשון

  • תואר ראשון
    יואל | 12/04/2009 19:50

    נקודת זיכוי יואל11/04/2009 18:53 האם למשך כשנה לאחר סיום תואר ראשון ניתנת נקודת זיכוי נוספת? באם התשובה חיובית לאן פונים? האם יש הגבלת גיל הזכאות?

    • זיכוי לתואר ראשון
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 14/04/2009 10:57

      החל מהשנה שלאחר שנת הזכאות לתואר ניתן לקבל נקודת זיכוי למשך תקופת התואר ועד 3 שנים. הזיכוי יינתן ע" המעביד ישירות, יש למלא אצלו טופס ולצרף אישור זכאות מהאוניברסיטה. כמובן ניתן לקבל זאת גם המס הכנסה באיזור מגוריך. בברכ ה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

      • זכאות לנקו' זיכוי
        יואל | 15/04/2009 11:47

        תודה רבה האם הכוונה שבמשך שלוש שנים מיום קבלת התואר הנני זכאי לנקודת זכות? אם סיימתי לימודי ב08/07 ביולי 08 קיבלתי באופן רשמי את התואר אני עדיין בגדר תחום השנה? התואר הראשון הוא השני שלי, האם יש הגבלה כלשהי?(יש לי תואר שני בחינוך ותואר ראשון נוסף במשפטים) שוב תודה מאוד עוזר ישר כוח

        • זיכוי לתואר ראשון
          יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 16/04/2009 13:30

          הי יואל ככלל ניתן לקבל הטבות מס פעם בחיים לתואר ראשון ופעם בחיים לתואר שני. ככלל מה שקובע זה אישור על סיום לימודים וזכאות לתואר. אם האישור ניתן ב-2007 הטבות המס יחלו ב-1/08, ואם ניתן ב-2008 הטבות המס יחלו ב- 1/2009. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים