פתיחת תיק במע"מ

  • איפה אני צריכה לפתוח תיק במעמ
    מאיה | 12/04/2009 14:24

    האם לפתוח תיק לפי המקום בו אני גרה למרות שלא שיניתי כתובת בתעודת הזהות או שאני חייבת לפי תעודת הזהות...

    • פתיחת תיק במע"מ
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 14/04/2009 10:59

      למאיה שלום ככלל פתיחת התיק במקום מיקום העסק. אם את עובדת מהבית, מומלץ שתשני קודם כתובת במשרד הפנים, אחרת תצטרכי להמציא לע"מ את חוזה השכירות כדי להוכיח את מקום מגורייך. בברכ ה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

    • פתיחת תיק במע"מ לפי מקום העסק
      הנהלת חשבונות | 15/04/2009 00:17

      תיק במע"מ יש לפתוח על פי מקום העסק , לצורך זה יש להמציא בעת הרישום,בין היתר חוזה שכירות.

      • פתיחת תיק מע"מ
        הנהלת חשבונות | 15/04/2009 00:30

        המסמכים לפתיחת התיק במע"מ מפורטים באתר רשות המיסים. (שונה-עקב הפניה לאתר מסחרי)